The Ordinary Germany 1
|

The Ordinary Duitsland: alles wat u moet weten .. 2023

In dit artikel vertellen we je over The Ordinary Germany. Als je zelfs maar op afstand geïnteresseerd bent in huidverzorging, is het onmogelijk dat je de drukte rond de producten van The Ordinary hebt gemist.

Het Canadese bedrijf heeft de industrie getransformeerd door actieve ingrediënten te leveren in eenvoudige verpakkingen tegen redelijke prijzen. De meeste producten kosten minder dan € 10.

The Ordinary Duitsland

The Ordinary Duitsland

The Ordinary biedt producten voor alle huidtypes, met de nadruk op anti-aging producten. Ze maken gebruik van niet-voorgeschreven ingrediënten om grote huidproblemen aan te pakken, zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en een ouder wordende huid. Het bedrijf staat bekend om hun brede assortiment betaalbare producten die zonder tussenpersonen op hun website beschikbaar zijn.

Het verhaal van The Ordinary

The Ordinary is de creatie van wijlen Brandon Truaxe, een in Toronto gevestigde ondernemer die in januari 2019 plotseling is overleden. De voormalige co-CEO, Nicola Kilner, is momenteel waarnemend CEO. Truaxe richtte in 2013 het moederbedrijf van The Ordinary, DECIEM, op. Naast The Ordinary omvat DECIEM, dat zichzelf “The abnormal beauty company” noemt, ook de merken Hylamide, NIOD, The Chemistry Brand, STEMM, Fountain, HIF, AB Crew en ESHO.

Alle producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, minerale olie, formaldehyde, kwik en andere ingrediënten die vaak bekritiseerd worden. Ook moet worden vermeld dat de producten niet op dieren zijn getest. « Gemaakt in Canada. Getest op mensen.” in plaats daarvan onderscheidt het zich stoutmoedig op Doctor Brand-producten, die meer op medicijnen lijken en vaak zijn voorzien van allerlei percentages en omslachtige productnamen. Voorbeeld : « The Ordinary salicylzuur 2% oplossing ».

Lees ook: Apotheken in Duitsland

Waarom is The Ordinary zo goedkoop in Duitsland?

“Luxury never make anyone beautiful” is een van de uitspraken van het huidige trendlabel The Ordinary. Het illustreert duidelijk het DNA van het Canadese merk, dat een zekere rebelse inslag heeft. Waarom? Omdat het bewust de principes van de industrie in twijfel trekt en dus ook een revolutie teweegbrengt in marketingmechanismen.

Zoals hierboven al vermeld, kosten de meeste producten niet meer dan 10€ en de vraag is terecht: hoe kan dat? De cosmetica-industrie wil ons immers altijd doen geloven dat echt effectieve producten meestal worden geassocieerd met een diepe kuil in je portemonnee.

De toelichting

The Ordinary vertrouwt op formuleringen met slechts een of twee krachtige ingrediënten die zijn getest en waarvan is bewezen dat ze werken. Hierdoor kunnen de productiekosten laag worden gehouden.

Voorbeeld

Vitamine C kan als « grondstof » worden gekocht voor tussen de € 3-6 per kilogram. De « The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% Serum » bevat 23 procent vitamine C, dus het kostenaandeel is slechts 20 tot 30 cent. Daarnaast zijn er natuurlijk kosten voor verpakking, marges van de dealers etc.

The Ordinary producten

Het bedrijf verdeelt zijn huidverzorgingsproducten in categorieën. Deze moeten als richtlijn dienen.

Categorieën omvatten:

antioxidanten

Uitleg: Antioxidanten hebben veel huidverzorgingsvoordelen. Ze kunnen je huid versterken en beschermen tegen schade door omgevingsinvloeden.

Reinigingsmiddelen/wasmiddelen

Reinigingsmiddelen zijn de sleutel tot een gezonde, heldere huid en een essentiële stap in elke huidverzorgingsroutine.

Directe zuren

Chemische peelings kunnen helpen bij puistjes, puistjes en een droge/schilferige huid. Ze kunnen ook optisch je poriën verkleinen en leiden tot een egale teint.

Het gewone Duitsland

Hydraterende en oliën

Bevochtigingsmiddelen en oliën zijn er om uw huid te hydrateren, voeden en beschermen tegen transepidermaal vochtverlies.

Meer moleculen

peptiden

Peptiden zijn belangrijke bouwstenen van je huid. Ze kunnen je huid veerkrachtiger en sterker maken. Een enkele peptide zal niet noodzakelijkerwijs je huid « redden », maar in combinatie met andere actieve ingrediënten (bijv. antioxidanten) kunnen ze een verschil maken.

Retinoïden + Retinol:

Retinoïden + Retinol zijn celstimulerende actieve ingrediënten die de textuur van uw huid kunnen verbeteren, effectief kunnen werken tegen tekenen van veroudering en uw huid er jonger en gezonder uit kunnen laten zien. 

Zonnebrand:

Bescherming tegen de zon is een essentieel onderdeel van een huidverzorgingsroutine en een absolute MUST. Het beschermt je niet alleen tegen huidkanker, maar ook tegen vroegtijdige huidveroudering. 

Vitamine C:

Vitamine C is een krachtige antioxidant. Het kan de huid beschermen tegen irritatie, ontsteking en omgevingsstress. Het kan ook puistjes verminderen en het natuurlijke genezingsproces van de huid verbeteren.

Wat zijn de beste producten van The Ordinary?

 1. The Ordinary hyaluronzuur 2% + B5 hydratatie-ondersteunende formule
 2. The Ordinary AHA 30% + BHA 2% exfoliërende oplossing
 3. The Ordinary 100% plantaardige squalaan
 4. The Ordinary 100% biologische koudgeperste arganolie
 5. The Ordinary cafeïne-oplossing 5% + EGCG
 6. The Ordinary « buffet » + koperpeptiden
 7. The Ordinary ascorbinezuur 8& + alfa-arbutine
 8. The Ordinary niacinamide 10% + zink 1% vitamine- en minerale smetformule met hoge sterkte
 9. The Ordinary siliconenprimer met hoge hechting
 10. The Ordinary Serum Foundation

Waar kun je The Ordinary producten kopen in Duitsland?

De beautyproducten van “The Ordinary” genieten momenteel een grote populariteit, vooral onder jongeren. Je zou elke crème en elk serum een ​​keer willen proberen. Natuurlijk moet je eerst weten waar je de geweldige hyaluroncrèmes, vitamine C-serums of maskers kunt kopen. We hebben winkels en een paar handige online winkels op een rij gezet waar je The Ordinary-producten kunt kopen.

Online winkel die The Ordinary verkoopt

 • The Ordinary online winkel
 • Douglas
 • Sephora
 • Flaconi
 • Breuninger

Koop The Ordinary in de detailhandel

 • Douglas
 • Sephora

Aandacht

Veel van de producten mogen niet worden gebruikt zonder dat er al een basisroutine is. Als je nog geen zonnebrandcrème gebruikt in je dagelijkse routine, raad ik je aan om de meeste producten niet te gebruiken. Om welk product het gaat, leg ik je later nog eens uit. Als je daarentegen een goede basis voor huidverzorging hebt en al een van de ervaren « huidverzorgingsprofessionals » bent, is het goed mogelijk dat je het ene of het andere favoriete product voor jezelf ontdekt.

Hetzelfde geldt voor The Ordinary: vergeet nooit een patchtest te doen voordat je een nieuwe « extra » aan je basisroutine toevoegt. Neem slechts één product per week op in uw routine. Wacht altijd eerst af hoe je op bepaalde ingrediënten reageert. Als er geen negatieve reacties zijn, kunt u het blijven gebruiken. Vergeet niet dat minder vaak meer is! Je hebt geen 10 producten in één huidverzorgingsroutine nodig om een ​​gezonde, mooie huid te krijgen.

This post is also available in: العربية (Arabe) Dansk (Danois) Nederlands (Néerlandais) עברית (Hébreu) Italiano (Italien) Polski (Polonais) Română (Roumain) Русский (Russe) Türkçe (Turc) Español (Espagnol) Български (Bulgare)

A lire également