The Ordinary Germany 1
|

The Ordinary Tyskland: Alt hvad du behøver at vide .. 2023

I denne artikel vil vi fortælle dig om Det Ordinære Tyskland. Hvis du overhovedet er meget interesseret i hudpleje, er der ingen måde, du kunne være gået glip af buzzen omkring The Ordinarys produkter.

Det canadiske firma har forvandlet industrien ved at levere aktive ingredienser i enkel emballage til rimelige priser. De fleste produkter koster mindre end €10.

The Ordinary Tyskland

The Ordinary Tyskland

The Ordinary tilbyder produkter til alle hudtyper, med vægt på anti-aging produkter. De gør brug af ikke-receptpligtige ingredienser til at imødegå store hudproblemer såsom acne, rosacea, hyperpigmentering og aldrende hud. Virksomheden er kendt for deres brede udvalg af overkommelige produkter, der er tilgængelige på deres hjemmeside uden mellemled.

Historien om den almindelige

The Ordinary er skabelsen af ​​afdøde Brandon Truaxe, en Toronto-baseret iværksætter, der pludselig døde i januar 2019. Dens tidligere co-CEO, Nicola Kilner, er i øjeblikket fungerende administrerende direktør. Truaxe grundlagde The Ordinarys moderselskab, DECIEM, i 2013. DECIEM, der kalder sig ”The abnormal beauty company”, omfatter udover The Ordinary også mærkerne Hylamide, NIOD, The Chemistry Brand, STEMM, Fountain, HIF, AB Crew og ESHO.

Alle produkter er fri for parabener, sulfater, mineralolie, formaldehyd, kviksølv og andre ingredienser, der ofte kritiseres. Det skal også nævnes, at produkterne ikke er testet på dyr. “Lavet i Canada. Testet på mennesker.” i stedet skiller det sig dristigt ud på Doctor Brand-produkter, der ligner mere medicin og ofte er forsynet med alskens procenter og besværlige produktnavne. Eksempel : “Den almindelige salicylsyre 2% opløsning”.

Læs også: Apoteker i Tyskland

Hvorfor er The Ordinary så billigt i Tyskland

“Luksus gør aldrig nogen smuk” er et af udsagn fra det nuværende trendmærke The Ordinary. Det illustrerer tydeligt DNA’et i det canadiske mærke, som har et vist rebelsk præg. Hvorfor? Fordi det bevidst sætter spørgsmålstegn ved branchens principper og dermed også revolutionerer markedsføringsmekanismerne.

Som allerede nævnt ovenfor, koster de fleste produkter ikke mere end 10€, og spørgsmålet er berettiget: Hvordan er det muligt? Når alt kommer til alt, ønsker kosmetikindustrien altid at få os til at tro, at virkelig effektive produkter normalt er forbundet med en dyb gravering i din pengepung.

Forklaringen

The Ordinary er afhængig af formuleringer med kun en eller to potente ingredienser, der er blevet testet og bevist at virke. Som følge heraf kan produktionsomkostningerne holdes lave.

Eksempel

C-vitamin kan købes som “råvare” for mellem €3-6 per kilogram. “The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% Serum” indeholder 23 procent C-vitamin, så omkostningsandelen er kun 20 til 30 cent. Dertil kommer naturligvis omkostninger til emballage, forhandlernes avancer mv.

De almindelige produkter

Virksomheden inddeler sine hudplejeprodukter i kategorier. Disse skal tjene som vejledning.

Kategorier omfatter:

Antioxidanter

Forklaring: Antioxidanter har mange hudplejefordele. De kan styrke din hud og beskytte den mod skader forårsaget af miljøpåvirkninger.

Rensemidler/rengøringsmidler

Rensemidler er nøglen til sund, klar hud og et vigtigt skridt i enhver hudplejerutine.

Direkte syrer

Kemisk peeling kan hjælpe med bumsmærker, pletter, tør/flagende hud. De kan også optisk reducere dine porer og føre til en jævn teint.

Det almindelige Tyskland

Hydratorer og olier

Fugtighedsbevarende midler og olier er der for at fugte, nære og beskytte din hud mod transepidermalt vandtab.

Flere molekyler

Peptider

Peptider er vigtige byggesten i din hud. De kan gøre din hud mere modstandsdygtig og stærkere. Et enkelt peptid vil ikke nødvendigvis “redde” din hud, men når det kombineres med andre aktive ingredienser (f.eks.: antioxidanter) kan de gøre en forskel.

Retinoider + Retinol:

Retinoider + Retinol er cellestimulerende aktive ingredienser, der kan forbedre din huds tekstur, arbejde effektivt mod ældningstegn og få din hud til at se yngre og sundere ud. 

Solpleje:

Solbeskyttelse er en væsentlig del af en hudplejerutine og et absolut MUST. Det beskytter dig ikke kun mod hudkræft, men også mod for tidlig aldring af huden. 

C-vitamin:

C-vitamin er en kraftig antioxidant. Det kan beskytte huden mod irritation, betændelse og miljøbelastning. Det kan også reducere bumsmærker og forbedre hudens naturlige helingsproces.

Hvad er The Ordinarys bedste produkter?

 1. The Ordinary hyaluronsyre 2% + B5 hydreringsstøtteformel
 2. The Ordinary AHA 30% + BHA 2% eksfolierende løsning
 3. The Ordinary 100% planteafledte Squalane
 4. The Ordinary 100% økologiske koldpressede arganolie
 5. The Ordinary koffeinopløsning 5% + EGCG
 6. The Ordinary “buffet” + kobberpeptider
 7. The Ordinary ascorbinsyre 8& + Alpha Arbutin
 8. The Ordinary niacinamid 10% + zink 1% høj styrke vitamin- og mineralpletter-formel
 9. The Ordinary silikoneprimer med høj vedhæftning
 10. The Ordinary serumfond

Hvor kan man købe de almindelige produkter i Tyskland?

Skønhedsprodukterne fra “The Ordinary” nyder i øjeblikket stor popularitet, især blandt unge. Du vil gerne prøve hver creme og hver serum én gang. Selvfølgelig skal du først vide, hvor du kan købe de gode hyaluroncremer, C-vitaminserum eller masker. Vi har listet detailbutikker og et par praktiske onlinebutikker, hvor du kan købe The Ordinary-produkter.

Onlinebutik, der sælger The Ordinary

 • Den almindelige netbutik
 • Douglas
 • Sephora
 • Flaconi
 • Breuninger

Køb The Ordinary i detailhandlen

 • Douglas
 • Sephora

Opmærksomhed

Mange af produkterne bør ikke bruges uden en grundlæggende rutine allerede på plads. Hvis du endnu ikke bruger solcreme i din daglige rutine, vil jeg råde dig til ikke at bruge de fleste af produkterne. Jeg vil forklare dig igen senere, hvilket produkt det er. Har du derimod en god hudplejebase og allerede er en af ​​de erfarne “hudplejeprofessionelle”, er det meget muligt, at du selv opdager det ene eller det andet yndlingsprodukt.

Det samme gælder for The Ordinary: Før du tilføjer et nyt “ekstra” til din grundlæggende rutine, skal du aldrig glemme at lave en patch-test. Inkluder kun ét produkt om ugen i din rutine. Vent altid og se, hvordan du reagerer på visse ingredienser først. Hvis der ikke er negative reaktioner, kan du fortsætte med at bruge det. Glem ikke, mindre er ofte mere! Du behøver ikke 10 produkter i én hudplejerutine for at opnå en sund, smuk hud.

This post is also available in: العربية (Arabisch) Dansk (Deens) Français (Frans) עברית (Hebreeuws) Italiano (Italiaans) Polski (Pools) Română (Roemeens) Русский (Russisch) Türkçe (Turks) Español (Spaans) Български (Bulgaars)

Vergelijkbare berichten